apotheekrobot

Apotheekrobot

De apotheekrobot, onze gedigitaliseerde muurautomaat in huis!

Ontmoet onze apotheekrobot! Bij Apotheek Welle zitten we niet stil en blijven we steeds innoveren. De reden? Jou optimaal van dienst zijn en een uitmuntende service garanderen. Je hebt hem misschien al eens gezien, of zelfs gebruikt, maar sinds enkele weken schittert onze nieuwe collega vooraan in de apotheek van Welle: een slimme apotheekrobot van Meditech vol producten! Daarnaast is de apotheekrobot op en top van Belgische makelij. Welke mogelijkheden en voordelen deze muurautomaat voor de apotheek met zich meebrengt, zetten we graag even voor je op een rijtje.

apotheekrobot geschenkje

apotheekrobot geschenkje

1. Kom jouw GRATIS eindejaarsgeschenk halen

Goed nieuws! Voor onze bloglezers hebben we een primeur: kom jouw GRATIS geschenkje uit de apotheekrobot van Apotheek Welle halen. Wat kan je verwachten? Een Nieuwjaar cadeautje speciaal samengesteld voor jou: lippenbalsem, wasemulsie, handcrème, een staaltje thee en een kalender. DOEN!

Als je voor de apotheekrobot staat, ga dan naar “producten kopen” – “Uw geschenk” – “kopen”. Je hoeft niets te betalen. Uiteraard is het gelimiteerd tot 1 geschenkje per persoon. Zo kan iedereen ervan genieten. De apotheekrobot zorgt altijd voor verrassingen!

Actie geldig tot eind januari.

2. Producten kopen met de apotheekrobot

Allereerst is het mogelijk om vanaf nu enkele producten uit de apotheek ook aan te schaffen dankzij de apotheekrobot. 24/7 staat onze nieuwste collega voor je klaar. Zo blijft Apotheek Welle altijd toegankelijk voor onze klanten. Op uitzondering van geneesmiddelen, kan je volgende productcategorieën hier in terugvinden:

  • EHBO (plakkers, steriel kompres, cold hot pack, ontsmettingsmiddel, brandwondengel, bloedstelpende watten, littekencrème)
  • Baby/kind (Krampen baby, balsem bij hoest, vochtige doekjes, physiologisch water, thermometer, product om blaasjes uit te drogen bij windpokken, zinkzalf tegen luieruitslag, kleine doos babyvoeding)
  • Luizen (luizenshampoo, luizen lotion, luizenkam)
  • Maag/darm (verteringsproblemen, diarree, ORS preparaat, herstellen darmflora voor kinderen en volwassenen)
  • Mond/gebit (tandpasta, kleefcrème vals gebit, mondspoeling)
  • Oog/oor (Oogbad Ocal, kunsttranen, lenzenvloeistof, reinigende doekjes ogen , oordruppels)
  • Intiem (condooms, glijmiddel, zwangerschapstest)
  • Covid-19 (chirurgisch masker, KN95 masker, thermometer, alcogel, )
  • Verkoudheid (neusspray, hoestsiroop, keeltabletten, …)

Zo heb je altijd en meteen de producten die je nodig hebt, bij de hand! Heb jij al de apotheekrobot geprobeerd?

3. Bestellingen afhalen

Ook wanneer je niet tijdig in de apotheek geraakt om jouw bestelling af te halen, kan je eenvoudig gebruik maken van onze apotheekrobot. Dit kan 24/24, elke dag. Dat geldt zowel voor niet-geneesmiddelen als voor geneesmiddelen. Jij bestelt en haalt af wanneer het voor jou past, dicht bij jou in de buurt. Geen pakjes die ergens anders afgeleverd worden of pakjes die je in een magazijn moet ophalen omdat je niet thuis bent… Het is sneller dan online bestellen! Bestellingen kunnen zowel op voorhand betaald worden als betaald worden bij afhaling. Bovendien kan je altijd rustig parkeren dicht bij onze apotheekrobot. Als dat geen leuk nieuws is!

Een product bestellen, kan je nog steeds op verschillende manieren:

4. Apotheek van wacht opzoeken dankzij de apotheekrobot

Het kan wel eens voorvallen dat je ’s avonds, ’s nachts, op zaterdag, zondag of zelfs op feestdagen dringend medicatie nodig hebt. Om je op zulke momenten van dienst te zijn, staan er steeds enkele apotheken van wacht voor je paraat.

Onze apotheekrobot helpt je graag door je steeds de actuele apotheek van wacht mee te delen. Zo ben je steeds op de hoogte over waar je terecht kan. Let op, een apotheek van wacht, is geen nachtwinkel!

apotheekrobot wachtdienst

Apotheekrobot apotheek van wacht

5. Nachtloket tijdens wachtdienst

Tot slot zullen we vanaf nu omwille van veiligheidsredenen de nachtwacht verlenen via de apotheekrobot. Uiteraard is dit met dezelfde service die we steeds bieden.

Wanneer we wachtdienst hebben, zal er op het scherm van de muurautomaat de knop “vind apotheek van wacht” vervangen zijn door “bel uw apotheker”.

Je bent nu helemaal op de hoogte van de nieuwe muurautomaat. Heb je nog vragen of wil je graag wat extra informatie? Je kan steeds contact met ons opnemen om antwoord te krijgen op al je vragen.

Blijf je graag op de hoogte van van andere onderwerpen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief.