De lente is er, tijd voor een lenteschoonmaak!

Voor velen onder ons is de lenteschoonmaak een jaarlijkse gewoonte waarbij het hele huis onder handen genomen wordt. Met de stofzuiger door het huis gaan is dus zéker niet genoeg. Alle beeldjes, meubels, lampen, kasten enz. moeten eraan geloven. Hoe je jouw lenteschoonmaak tot een succesvol einde kan brengen? Wij geven jullie even mee wat je zeker niet mag vergeten.

Jouw huis fris, proper en beschermd met Dettol

Niet alleen zorgen de producten voor Dettol voor de netheid van jouw huis, ze helpen ook jouw gezin gezond te houden. Ze beschermen namelijk tegen verschillende ziektekiemen waardoor de kans op ziekte sterk afneemt. In onze apotheek vind je verschillende Dettol producten terug.

  • Dettol handgel

De handgel van Dettol zorgt ervoor dat 99,9% van de bacteriën en virussen op de handen verdwijnen. Daarnaast geeft deze gel een fris en zuiver gevoel aan de handen. Doordat je voor deze gel geen water nodig hebt kan je hem op elk moment van de dag aanbrengen.

  • Dettol vloeibare zeep

Een goede handzeep is een must in jouw keuken, toilet en badkamer. De Dettol handwasgel is dan ook de perfecte antibacteriële zeep speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze handzeep verwijdert 99,9% van alle bacteriën die op jouw handen aanwezig zijn en zorgt voor een frisse en aangename geur.

  • Dettol hygiënische doekjes

Deze ‘power’doekjes zijn te gebruiken op elk oppervlak en zorgen ervoor dat vet en vuil snel en eenvoudig verdwijnen. Jouw keuken, badkamer en eender welke ruimte in jouw woning zijn in een mum van tijd proper met deze wonderdoekjes.

  • Dettol ontsmettende spray

Een spray die maar liefst 99,9% van alle bacteriën verwijdert, een belangrijke meerwaarde dus voor jouw schoonmaakvoorraad. Hij laat een frisse geur achter en is bruikbaar in en rond jouw huis. Zijn handige verpakking zorgt ervoor dat je zelfs plezier beleeft aan het schoonmaken. Geloof je ons niet? Test het uit en haal hem in onze apotheek.

  • Dettol reiniging

Dit product is zo ontworpen dat het inzetbaar is voor de desinfectering van de huid en wonden. Zo kan je het reinigingsproduct gebruiken voor de desinfectie van handen, beten, schaafwonden en insectenbeten. Belangrijk om weten is dat het product verdund moet worden. Lees dus zeker de bijsluiter!

Pak de huisstofmijtallergie aan

Afgelopen winter ook zo’n last gehad van een verstopte neus, niesbuien en tranende, rode ogen? De kans is groot dat je de huisstofmijtallergie hebt. De huisstofmijt komt voor in o.a. kleding, tapijt, stoffering van meubilair en knuffels en voedt zich met de huidschilfers van mensen.

Tijdens jouw lenteschoonmaak is het dan ook belangrijk dit probleem aan te pakken. Met de Q-viva Allergen Spray in de aanslag worden alle verwekkers van allergieën afgebroken op een natuurlijke wijze. Door de probiotica die in de Q-viva verwerkt zitten wordt het risico op allergieën enorm verlaagd. Je vindt deze spray in onze apotheek!

 

Verder geven we nog graag volgende tips mee om allergieën te voorkomen en om jouw huis zo proper mogelijk te houden:

  • Als je gaat stofzuigen kan je best een HEPA-filter gebruiken, deze maakt het mogelijk om kleine deeltjes te filteren.
  • Zorg ervoor dat je gladde oppervlakten regelmatig opneemt met een vochtige doek.
  • Was je lakens regelmatig op 60°C.
  • Heb je gekookt? Dan kan je best de afzuigkap nog wat langer aanlaten om het overtollige stoom weg te werken.
  • In het algemeen is het belangrijk om je huis iedere dag goed te ventileren.

Puressentiel Spray voor de final touch

Om jouw woning volledig spic en span te krijgen is de Puressentiel luchtzuiverende spray een must! Dit product zorgt ervoor dat alle onzuivere lucht uit jouw woning verdwijnt. Zo worden onaangename geuren in jouw leefruimte, beddengoed of slaapkamer verdreven en vervangen door een frisse en aangename geur. Vind dit product terug in onze apotheek!