Stral

Deze drie cosmeticamerken laten je stralen tijdens de feestdagen.

Kerstmis en Nieuwjaar komen er weer aan, het moment om er piekfijn uit te zien. We schuimen winkelstraten af op zoek naar een feestelijke outfit, kopen bijpassende juwelen en maken nog snel een afspraak bij de kapper. Correct gebruik van de juiste verzorgingsproducten is echter de meest eenvoudige, minst tijdrovende en waarschijnlijk ook goedkoopste manier om te stralen tijdens de feestdagen. Wij zetten enkele cosmeticamerken op een rijtje die je bij ons kan verkrijgen. Ze bij jou aanbrengen kunnen we helaas niet, maar de tutorials kunnen je hierbij wel helpen.

Couvrance van Avène: corrigeer onvolmaaktheden door te spelen met kleuren

Het verhaal van Avène begon in de 18de eeuw in het gelijknamig dorpje in Zuid-Frankrijk. Na een paar keer baden in de Orb vallei, genas het paard van Markiez de Rocozel van aanhoudende jeuk. De verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van het Avène Thermal Spring Water werden zo ontdekt.

Couvrance is een gamma corrigerende verzorgingsproducten voor de gevoelige en allergische huid. Maak je blik intenser, camoufleer onvolmaaktheden, egaliseer je tint, verfijn je wenkbrauwen of geef je lippen een stralende lach; met Couvrance word jij de schitterende ster op het kerstfeest!

Gebruik mozaïekpoeder om je make-up te fixeren voor een stralend en fris resultaat. Door de gelaatsvolumes te accentueren, kan jij jouw gezicht extra reliëf geven. Staat de verwarming hoog tijdens het familiefeest? Geen probleem, mozaïekpoeder is water- en zweetbestendig. Hoe je dit poeder aanbrengt, leer je in volgende instructievideo:

Lierac: veertig jaar innovatie in dienst van vrouwelijke schoonheid

Sinds de oprichting in 1975, zet Lierac in op innovatie. Door steeds performantere producten samen te stellen, bevrijdt het vrouwen van de druk om jong te blijven en verlegt het grenzen. Met Lierac kan je leven in optimisme en vrij van complexen. Het merk weerspiegelt je innerlijke energie en persoonlijkheid op jouw gezicht.

Dankzij de unieke geschenkdozen heb jij alle noodzakelijke verzorgingsproducten in één verpakking. Extra hydratatie, extra glans of extra lifting, elke box heeft zijn eigen kenmerkende werking. Ideaal om jezelf te laten stralen tijdens de feestdagen of als origineel eindejaarsgeschenk voor je mama, zus of beste vriendin.

Stralen tijdens de feestdagen

Les Couleurs De Noir: make-up voor een gevoelige huid

Les Couleurs De Noir ontstond vanuit de overtuiging dat elke vrouw, ook die met een allergie, recht heeft op kwaliteitsvolle schoonheids- en verzorgingsproducten. Het volledige gamma werd daarom samengesteld op basis van een blacklist; een lijst ingrediënten die absoluut niet gebruikt mogen worden. Het idee hierachter is revolutionair, maar door elk product te testen op iemand met een allergie, wordt dit ook waargemaakt.

De make-up van Les Couleurs De Noir zorgt niet alleen voor een stralende, maar ook gezondere huid. Afhankelijk van het type hebben ze een hydraterende, voedende of beschermende werking. Oogproducten worden oftalmologisch getest en streng gecontroleerd op bacteriën. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor mensen die last hebben van allergieën in de oogomtrek, gevoelige ogen of draagsters van contactlenzen.

Le Stylo Rouge maakt je lippen niet alleen mooier; ze voedt, hydrateert en beschermt deze ook tegen veroudering. De Soft Fusion LipBalm is een combinatie van maquillage en verzorging. Creëer instant en langdurig volume met de Full Gloss Lip Maximizer. Hoe je al deze producten aanbrengt, vind je in de Make-up School van Les Couleurs De Noir.

Haal je cosmetica bij ons, advies en een glimlach krijg je er gratis bij

Wil jij stralen tijdens de feestdagen of een schitterende look cadeau geven aan je moeder, (schoon)zus of vriendin? Spring dan gerust eens binnen, wij geven graag meer uitleg over de producten en leggen uit hoe je ze aanbrengt. Noteer ook vrijdag 6 maart alvast in je agenda, want dan komt er een expert van Lierac bij ons uitleg geven over hun gamma.

Wil je voortaan geen enkele workshop missen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Voor vragen over cosmetica of andere gezondheidsthema’s, mag je steeds contact met ons opnemen.