Apotheek Welle: Meet the Team

Bij Apotheek Welle hechten we enorm veel belang aan onze band met de klant. We willen te allen tijde toegankelijk zijn en zo de best mogelijke service bieden. De klant met een glimlach de deur zien uitgaan, dat is wat ons motiveert.
Om deze band te optimaliseren willen wij ook steeds zo transparant mogelijk zijn. Daarom stellen wij graag ons gemotiveerde team aan jullie voor.

Marjolein is één van de twee dames die voor girl power zorgt binnen ons team. Haar verhaal binnen Apotheek Welle startte jaren geleden, toen ze bij ons aan de slag ging als stagiaire. Marjolein was een perfecte match met de rest van het team, en vormde een grote meerwaarde voor onze apotheek. Daarom waren we dan ook heel blij toen ze vier jaar geleden besloot om ons team officieel te vervoegen. Als jonge mama, en dus ervaringsdeskundige, staat ze jou bij in alle moeder-gerelateerde zaken en alles wat met cosmetica- en verzorgingsproducten te maken heeft.

Nathalie is onze tweede onmisbare schakel. Als zeer gedreven, creatieve en verantwoordelijke apotheker is zij dé persoon voor advies op maat. Daarnaast is Nathalie ook verantwoordelijk voor onze magistrale bereidingen waar ze haar hart en ziel, maar ook al haar kennis en ervaring in legt.

Tenslotte is ook Tom niet weg te denken binnen Apotheek Welle. Zijn interesse in (top)sport heeft ervoor gezorgd dat hij zijn expertise in dit vakgebied heeft uitgebreid en u zo het best mogelijke advies kan bieden. Daarnaast staat hij ook in voor de organisatorische aspecten binnen Apotheek Welle en ziet hij erop toe dat de werking binnen de zaak zo efficiënt en zo klantvriendelijk mogelijk verloopt.