De ultieme gezichtsbescherming en verzorging!

Onze huid krijgt het hard te verduren, dit onder meer door stress, vermoeidheid, vervuiling, UV-straling, onevenwichtige voeding… Het resultaat is dan ook dat je gezicht er vermoeider uitziet, je meer last krijgt van oneffenheden en je huidkwaliteit opvallend vermindert. Daarom is het belangrijk je gezicht de juiste behandeling te geven!

Een uitgebreid gamma aan Lierac Sébologie producten

Wij bieden jou verschillende Lierac Sébologie producten die je huid verzorgen en je gezicht de juiste behandeling geven bij onzuiverheden. Het gamma helpt je huid te herstellen en heeft een aangename geur. We zetten de producten even voor jou op een rijtje:

 1. Lierac Sébologie concentraat dat puistjes en onvolkomenheden stopt
  Dit concentraat “absorbeert” en stopt puistjes en ouderdomsvlekken dankzij de combinatie van verschillende helende ingrediënten zoals samentrekkend zinkgluconaat, keratolytisch salicylzuur en een geënte azelaïnezuurremmer van bacteriën. Dit product wordt plaatselijk op het puistje aangebracht. Het resultaat? Oneffenheden verdwijnen en de huid voelt zuiver aan.
 2. Lierac Sébologie diep reinigend scrubmasker
  Dit scrubmasker zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de poriën. Daarnaast heeft dit masker een verhelderend effect op de huid waardoor je gezicht gaat stralen (zonder te glimmen)!

  Daarbovenop bevat het masker een absorberende crème die ervoor zorgt dat de huid fris en zuiver aanvoelt.

 3. Lierac Sébologie keratolytische oplossing om onvolkomenheden te corrigeren
  Deze keratolytische oplossing kan je het best omschrijven als een ware “stofzuiger van de poriën”. Dit product dient ’s avonds op de huid aangebracht te worden en zorgt voor een oplossing tegen puistjes en ouderdomsvlekken. Het gaat een glanzende huid en grote poriën tegen. Last but not least, het zorgt ervoor dat de huid gezuiverd en ontsmet wordt. Het resultaat? De huid blijft gehydrateerd, gecorrigeerd en de poriën zijn volledig ontstopt.
 4. Lierac Sébologie dubbel resurfacingconcentraat tegen hardnekkige huidprobleempjes
  Dit product is een combinatie van een dag- en nachtserum. Enerzijds zorgt het dagserum voor een matterend effect, anderzijds bevat het nachtserum een frisse serum-gel waardoor de huid onmiddellijk en op lange termijn gezuiverd wordt.

  Huidprobleempjes worden door deze sera van de baan geveegd en de huidkorrel wordt glad gemaakt. Met dit product heb je een 2 in 1 gezichtsbehandeling voor je huid!

  Wil je je favoriete dagcrème niet weggooien? Geen probleem, dit product kan in combinatie met jouw favoriete crème gebruikt worden!

 5. Lierac Sébologie regulerende en corrigerende gel
  Ben jij gevoelig aan acné en een vette huid? Dan is deze dagcrème met lichte geltextuur iets voor jou! Hij zorgt er namelijk voor dat puistjes, verwijde poriën en een glazende huid van de baan – of beter gezegd van je gezicht – geveegd worden. Met dit product verdwijnen jou puistjes in een mum van tijd!

 

Kom gerust langs in onze apotheek om dit uitgebreide gamma te ontdekken!

Wij hebben deze producten in voorraad en geven jou er met veel plezier nog wat extra uitleg of advies bij. Blijf op de hoogte van onze blogberichten via onze Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo verneem je ook waardevolle tips over andere onderwerpen. Voor vragen over bepaalde producten of gezondheidsthema’s, mag je steeds contact met ons opnemen.  Wij verwelkomen je graag!