Apotheekapp Welle binnen handbereik

Wij streven er steeds naar jullie een unieke en persoonlijke dienst te bieden. Met onze apotheekapp wordt dit streefdoel alleen nog maar meer in de hand gewerkt. We zijn dan ook trots dat we zo’n unieke service mogen en kunnen aanbieden. Hou ons steeds binnen handbereik, waar en wanneer je wil!

Hoe je de app gebruikt? We leggen het jullie graag uit.

  • First things first: start met het downloaden van de app

Gebruik je een smartphone? Download dan de app “Mijn Farmad Apotheek” via de appstore. Als je een tablet of PC gebruikt surf je naar https://farmad.online. Zoek Apotheek Welle en identificeer jezelf eenmalig. Daarna kan je je account koppelen.

  • Jouw elektronische voorschriften altijd op zak

Een geschreven voorschrift kan je via een bericht of bestelling doorsturen door er een foto van te nemen. Tegenwoordig krijg je bij de dokter niet altijd meer een briefje mee. “Ik heb het voorschrift doorgestuurd/op je identiteitskaart gezet” wordt er vaak gezegd. In werkelijkheid zet de arts je voorschrift op een platform van de overheid. In de apotheek kunnen we je voorschrift afhalen van dat platform.

Vanaf nu kan je zelf je eigen voorschriften ophalen met behulp van Itsme en ook onmiddellijk doorsturen naar onze apotheek. Als je bestelling klaar is ontvang je een bericht.

  • Een overzichtelijk medicatieschema

In onze app kan je je eigen medicatieschema raadplegen en weet je perfect wanneer je welk medicijn met welke dosering dient in te nemen. Ook handig wanneer je een afspraak bij de dokter hebt ingepland, zo kan je hem/haar correct informeren.

  • Bestel je medicatie makkelijk en snel online

Verlies geen tijd en maak het jezelf makkelijk! Bestel je medicatie via onze app. Je stuurt het voorschrift door en reserveert het product dat je nodig hebt. Wil je een product bestellen dat je al eerder kocht? Vanuit de app heb je beveiligde toegang tot je eigen historiek in onze apotheek. Zo kan je heel gemakkelijk eerder aangekochte producten bestellen.

  • Meer informatie over een bepaald product vind je makkelijk terug

Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je dat heel gemakkelijk terugvinden via onze zoekfunctie. Bij elk product vind je ook snel alle nodige informatie zoals een patiëntvriendelijke bijsluiter, een bondig overzicht over de werking van het geneesmiddel, het juiste gebruik en de meest voorkomende problemen.

  • Heb je een vraag? Chat met ons!

Heb je een dringende of specifieke vraag voor ons? Je kan ons steeds een bericht sturen via de chatfunctie. Wij zullen jou zo snel mogelijk een antwoord bieden.

Wacht niet langer met het installeren van onze apotheekapp! Zo blijf je waar en wanneer je wilt in verbinding met ons.