Welkom bij Apotheek Welle: uw Zorgpunt apotheek in de buurt!

Bij Apotheek Welle streven we altijd naar topzorg voor al onze patiënten. Sinds 2023 zijn we officieel een Zorgpunt apotheek, waarmee we niet alleen hoogwaardige farmaceutische zorg bieden, maar ook een breder scala aan thuiszorgdiensten aanbieden.

De achtergrond van onze evolutie

Waarom deze verandering? Wel, toen enkele thuiszorgwinkels van ‘GOED’, waaronder één vlakbij ons, hun deuren sloten, zagen we een kans om onze gemeenschap nog beter van dienst te zijn. Wij sprongen in het gat en breidden ons aanbod uit naar essentiële thuiszorgdiensten.

Onze diensten als Zorgpunt apotheek

Als Zorgpunt apotheek hebben we onze dienstverlening aanzienlijk uitgebreid om een breed scala aan thuiszorgbehoeften te ondersteunen.

  • We verhuren en verkopen thuiszorgmateriaal. Van eenvoudige hulpmiddelen tot complexe zorgbehoeften, we hebben heel wat producten om het leven thuis comfortabeler en veiliger te maken.
  • We helpen ook bij de aanvraag van mobiliteitshulpmiddelen via erkende verstrekkers en bieden oplossingen op maat, waaronder de installatie van trapliften en de levering van relaxzetels.
  • Wij als team, Tom, Marjolein, Nathalie en Cedric, staan klaar om ondersteuning te bieden bij de aanvraag en het beheer van VAPH-dossiers, wat essentieel is voor personen met een handicap.
  • We begrijpen dat behoeften snel kunnen veranderen. Daarom bieden we levering en installatie aan huis binnen 24 uur, zelfs in het weekend.
  • Ons verhuurmodel is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zonder minimum huurperiode en zonder waarborg, om zo toegankelijk mogelijk te zijn.
  • We bieden ook advies en ondersteuning bij urineverlies op een discrete manier, inclusief gratis staaltjes voor incontinentie. Zo is er standaard 20% korting op Tena en 40% op alle incontinentiemateriaal van Hartmann.

Meer dan een apotheek

Bij Apotheek Welle streven we ernaar meer te zijn dan ‘een gewone apotheek’. Ons doel is om een centrum van welzijn en ondersteuning te zijn, waar iedereen welkom is. Onze uitbreiding naar een Zorgpunt apotheek is een weerspiegeling van deze missie, en we zijn trots op de mogelijkheden die het ons biedt om nog meer te betekenen voor onze patiënten.

We nodigen u uit om onze apotheek te bezoeken en zelf te ervaren hoe onze uitgebreide diensten uw leven en dat van uw dierbaren kunnen verbeteren. Bij Apotheek Welle staat een team van toegewijde professionals klaar om u met kennis, zorg en empathie te ondersteunen. Welkom bij uw Zorgpunt apotheek in de buurt, waar uw gezondheid en comfort onze grootste zorg zijn.