Apotheek Welle altijd bij de hand? Dat kan dankzij onze app !

Als apotheek vinden wij het belangrijk om mee te zijn met de digitalisering van de zorg. Op die manier kunnen we de best mogelijke zorg en service bieden aan onze patiënten, waar dan ook. De app van onze software (Farmad) creëert een belangrijke digitale verbinding tussen onze apotheek en jou als patiënt. Zo kunnen we zowel online als offline een warme ontvangst en deskundige service bieden. Lees snel verder om alle mogelijkheden te ontdekken!

Bij je apotheker moet je altijd terechtkunnen voor begeleiding, opvolging en ieder soort medisch advies. Het liefst 24/7, als het even kan. Met de app ‘Mijn Farmad Apotheek’ is dat nu mogelijk: snel, veilig en bovenal enorm gemakkelijk. Zie het als een extra service die onze apotheek in staat stelt om jou als patiënt maximaal te ontzorgen en om een extra verbinding te bewerkstelligen.

De voordelen van onze app voor jou

Zoals we al zeiden: snel, veilig en gemakkelijk. ‘Snel’ betekent in dit geval slechts één klik verwijderd. Apotheek Welle ligt dus letterlijk in de palm van je hand! Na het aanmaken van een account, waarna je jezelf aanmeldt en op zoek gaat naar jouw apotheek, kun je gebruikmaken van een online op maat gemaakte service. Maar wat kun je er precies mee doen? We sommen het voor je op:

  • Voorschriften: Misschien ben jij (en je huisdokter) al helemaal mee met de digitale voorschriften, misschien houd jij het voorlopig nog op de papieren versies. Via mijn Farmad apotheek app kan je je elektronische voorschriften makkelijk raadplegen. En indien je zelf wil ook versturen naar je vertrouwde apotheek. Wij kunnen dan jouw bestelling klaarzetten, en voilà: je haalt het op wanneer het je uitkomt!
  • Chatten met je apotheek: Heb je vragen over medicatie of bepaalde producten, of ben je op zoek naar advies, dan kun je simpelweg chatten met ons! Op die manier hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de rij mensen die achter je staat in de apotheek, en je bent bovendien helemaal zeker dat je voldoende correcte informatie meekrijgt over de te nemen medicatie.
  • Informatie over medicatie: Stuur ons gerust een bericht als je bijkomende vragen hebt over bepaalde medicatie, maar eigenlijk vind je alles wat je moet weten ook terug in de app. In een duidelijk overzicht, met bijhorende foto’s van de producten en medicatie, krijg je alles mee over welke dosering in te nemen en wanneer. Raadpleeg hier ook de bijsluiters en de werking van de medicijnen.
  • Veilige en gemakkelijke onlineservice: Jouw gezondheid is jouw zaak. De app beschermt alle persoonlijke gegevens, die altijd tussen jou en onze apotheek blijven. Maak op een veilige manier verbinding, snel en eenvoudig. Je kunt gerust door de app browsen, op zoek naar een product in het aanbod, of iets herbestellen. Ook op voorhand bestellen is gemakkelijk en praktisch: gewoon ophalen en klaar ermee. Tenzij je natuurlijk even wat wilt bijpraten met je lievelingsapotheker… want ook voor de authentieke offline connectie blijven we aanwezig!
  • Afhalen in onze muurautomaat : Kan je er niet geraken tijdens onze normale openingsuren, dan is onze muurautomaat zeker iets voor jou. Wij leggen alles klaar voor je, je ontvangt een afhaalcode in je app en je komt alles afhalen als het jou past, 24/7.

Mijn Farmad Apotheek App is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.