Apotheek Welle als huisapotheek

Apotheek Welle als uw huisapotheek

Registreer ons nu als uw huisapotheek en geniet van gratis extra medicatiebegeleiding.

Wist u  dat als u van ons uw officiële huisapotheek maakt, dat wij dan samen met u een digitaal medicatieschema opstellen? Dit schema is dan toegankelijk voor uw huisarts en ziekenhuizen. Zo krijg u steeds de medicatie die u nodig heeft.

Enkele voordelen van het medicatieschema

  • Het medicatieschema biedt een volledig en betrouwbaar overzicht van alle medicatie die de patiënt neemt, zowel voorgeschreven geneesmiddelen (door een huisarts, tandarts, andere artsen …) als zelfzorgmedicatie.
  • Het bevat alle nuttige informatie zoals de dosering en het tijdstip van inname voor elk geneesmiddel.
  • Het medicatieschema helpt de patiënt om zijn geneesmiddelen juist te nemen, biedt hem en de andere betrokken zorgverleners een volledig overzicht van de medicatie en helpt de kwaliteit van de zorg verbeteren.
  • In het kader van kwaliteitsvolle, interdisciplinaire zorg zal de huisapotheker het medicatieschema kunnen delen met de andere zorgverstrekkers van de patiënt.

Deze dienst is volledig GRATIS en wordt sterk aanbevolen aan mensen die veel geneesmiddelen moeten nemen (chronische ziektes). Vraag erachter in onze apotheek of neem contact met ons op.